WATERPOLO – HaBaWaBa Spain 2018: Més de 20 equips inscrits

31 gen. 2018 | Waterpolo

Barcelona i Montjuïc acolliran la primera edició del HaBaWaBa Spain en paral·lel amb els Campionats d’Europa de waterpolo Barcelona 2018

 

El HaBaWaBa Spain comença a prendre forma. Després de 10 edicions d’èxit a Itàlia, 3 a Nord Amèrica i dos més a Grècia, la primera edició del HaBaWaBa Spain ha registrat ja més de 20 peticions d’inscripció entre equips alevins (U12) i benjamins (U10).

Barcelona serà la quarta localitat en rebre un dels festivals de waterpolo per a nens de més renom a tot el món. A poc més de dos mesos pel tancament d’inscripcions, que es produirà el 31 de març, l’organització ha rebut ja petició de casi una tercera part del nombre d’equips esperat (64), amb presència destacada d’equips catalans i estatals, però amb un gran interès també per part d’equips internacionals. El CN Barcelona, el CN Poble Nou, la UE Horta, el CN Sant Andreu, el CN Sant Feliu, el CN Sabadell i el CN Catalunya són els clubs catalans apuntats fins ara.

Es tracta d’un esdeveniment complementari al festival HaBaWaBa d’Itàlia, el qual ja té més d’un centenar d’equips apuntats. Amb el tancament d’inscripcions a Itàlia a finals de gener, l’organització del HaBaWaBa Spain comptarà amb més marge de captació a nivell europeu.
 

FORMACIÓ I ELIT, DE LA MÀ
Un dels grans atractius del HaBaWaBa és la celebració simultània amb els 33ens LEN Campionats d’Europa de waterpolo. Una oportunitat única de fusionar waterpolo formatiu amb l’elit mundial. Així, tots els equips participants al Festival podran combinar els seus partits amb l’assistència als Europeus, que serà gratuïta per a tots ells.

Els dos esdeveniments es disputaran a la muntanya de Montjuïc, lloc emblemàtic de la ciutat i amb gran presència del waterpolo al llarg de les últimes dècades. El HaBaWaBa se celebrarà del 17 al 21 de juliol a la Piscina Municipal de Montjuïc. I a només 10 minuts hi ha l’altre gran escenari, les piscines Bernat Picornell, on es jugaran els Europeus del 14 al 28 de juliol.

L’arribada del HaBaWaBa a Espanya ha estat possible després d’un acord per tres anys entre la Real Federación Española de Natación (RFEN) i Waterpolo Development, associació propietària de la marca. L’organització del torneig corre a càrrec de la RFEN, amb el suport de Barcelona International Waterpolo Academy (BIWPA) i el segell de la LEN.

 

Tota la Informació HABAWABA Spain 2018 aquí

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE