WATERPOLO – La Sirena C.N. Mataró jugarà pel bronze

13 abr. 2018 | Waterpolo

La Sirena C.N. Mataró jugarà demà la final pel bronze de la Final Four LEN Trophy després de perdre 7 a 11 contra l’equip hongarès Dunaujvaros FVE. El partit, disputat a la piscina El Sorrall de Mataró, ha començat amb dos primers quarts molt complicats per les catalanes, que s’han situat a 6 gols de diferència del Dunaujvaros (parcials: 0-4 i 0-6). Durant el tercer quart, ambdós equips han anotat tres gols al marcador (3-9) i finalment, tot i que La Sirena C.N. Mataró ha premut l’accelerador al darrer quart, no ha estat suficient per atrapar les hongareses, que han sentenciat el partit amb un 7 a 11.

Ja fa tres anys que les del maresme es troben entre els vuit millors equips d’Europa participant a la Final Four LEN Trophy. Una competició que van guanyar per primera vegada la temporada 2015-2016. Demà jugaran la final per la tercera posició contra l’equip italià Plebiscito Padova.