WATERPOLO – L’ASTRALPOOL CN SABADELL I EL ZODIAC CNAB GUANYEN A LA CHAMPIONS

5 abr. 2023 | Waterpolo

Tercera victĆ²ria de l’Astralpool CN Sabadell a la LEN Champions League de waterpolo.

El SabadellĀ ha guanyat l’OSC Budapest a la Finetwork AquĆ tics (9-8),Ā amb un gol de Fran Valera a 0,2 segons del final.

L’equip vallesĆ  arribavaĀ al descans amb tres gols de marge (6-3). A la represa, l’OSC s’ha apropat amb un home de mĆ©sĀ i un xut a lā€™escaire, perĆ² els homes de Quim Colet han restablert la diferĆØncia de tres gols (8-5) abans de lā€™Ćŗltim quart.

En l’Ćŗltim perĆ­ode, el conjunt hongarĆØs ha encadenat un 0-3 i ha empatat el matx. Un Ćŗltim atac en superioritat numĆØrica de l’Astralpool ha acabat amb una aturada del porter hongarĆØs que ha desviat la pilota a cĆ³rner. Fran Valera ha posat la pilota en joc i ha xutat des de l’extrem marcant el gol definitiu a dues dĆØcimes de la finalitzaciĆ³ de l’encontre.

L’equip sabadallenc puja fins a la sisena posiciĆ³ del grup B, amb 10 punts, deixant enrere l’OSC Budapest i el Marsella que es queden amb 7.

Han marcat per l’Astralpool CN Sabadell: Bernat Sanahuja (3), Fran Valera (3), Kanstantsin Averka (2) i Ramiro VeichĀ (1).

PrĆ²xim partit, el 25 d’abril a Sabadell, davant l’AN Brescia.

EstadĆ­stiques

El Zodiac CNAB es mantĆ© lĆ­der de grup A desprĆ©s de sumar una nova victĆ²ria a la piscina del Radnicki (10-14).

La igualtat en el partit ha durat quatre minuts, fins que Marc Larumbe, de penal, ha marcat el 0-1 i els serbis han igualat el marcador, amb gol de Stanojevic.Ā Tres dianes seguidesĀ d’Unai Biel, Luke Pavillard i Niko Paul, en minut i mig, han situat l’1-4 al finalitzar el primer quart.

El Radnicki ha mantingut el tipus en el segon quart, perĆ² a cada gol balcĆ nic responien els catalans per mantenir els tres gols d’avantatge al descans (3-6).

L’equip mariner ha aconseguitĀ la seva mĆ xima renda de quatre gols al final del tercer perĆ­ode (5-9).Ā L’Ćŗltim quart ha sigutĀ un festival golejador, amb 10 gols, cinc per cada equip.

Han marcat pel Zodiac CNAB: Alberto MunƔrriz (1), Felipe Perrone (3), Roger Tahull (1), Luke Pavillard (2), Niko Paul (3), Marc Larumbe (2) i Unai Biel (2).

PrĆ²xim partit, el 26 d’abril a Hannover, contra el Waspo98.