WATERPOLO – MATARÓ I SABADELL GUANYEN EN L’ANADA DELS QUARTS DE FINAL DE LA CHAMPIONS

11 febr. 2023 | Waterpolo

L’Assolim CN Mataró i l’Astralpool CN Sabadell guanyen en l’anada dels quarts de final de la Champions League femenina de waterpolo. El CE Mediterrani no ha pogut superar el Dunaujvaros hongarès.
El CN Terrassa ha caigut eliminat als quarts de final de l’Euro Cup.

L’Assolim CN Mataró ha fet un gran partit al Pireu i ha derrotat l’actual campió d’Europa, l’Olympiacos grec, per 9 gols a 11.

El Mataró ha anat a per totes des de l’inici del matx (2-5). No ha estat així a la segona part (2-0), però hem vist un Mataró molt efectiu al 3r quart (2-4), amb varietat de gols, des de la boia, des del perímetre, de superioritat numèrica i de jugada. L’equip grec s’ha posat a un gol a falta de 4 minuts per al final. Les maresmenques han aguantat la pressió. Un gol de rebot de Sílvia Morell i una aturada d’Elena Sánchez han donat la tranquil·litat a l’equip de Dani Ballart en l’últim minut del partit.

Han marcat per l’Assolim CN Mataró: Simone Van de Kraats (3), Silvia Avegno (2), Rita Keszthelyi (2), Silvia Morell (2), Clara Cambray (1) i Vivian Sevenich (1).

El partit de tornada a casa, dissabte 25 de febrer.

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat el SIS Roma per 15 gols a 10.

Les vallesanes s’han avançat amb un 4-0 d’entrada i sempre han anat per davant en el marcador. En el tercer quart, la Roma ha dominat els primers minuts i s’ha apropat a només un gol (9-8) però l’equip de David Palma ha reaccionat i ha fet un parcial de 4-0 (13-8). Aquesta màxima diferència de cinc gols s’ha mantingut fins al resultat final.

Per l’Astralpool CN Sabadell han marcat: Catharina Van der Sloot (4), Elena Ruiz (4), Judith Forca (3), Bea Ortiz (2), Maica Garcia (1) i Irene González (1).

El Sabadell tindrà cinc gols de marge per al partit de tornada d’aquí dues setmanes a la capital italiana.

El CE Mediterrani ha perdut contra el Dunaujvaros (9-13). Una gran Laura Arts sota pals i un bon percentatge de l’equip magiar en les superioritats numèriques (8-12) han donat la victòria a l’equip hongarès.

Les de Sants han fet un bon partit a la piscina de la UE Horta, però no han estat encertades en el llançament de penals (1 de 3) i en les jugades de superioritat (3 de 10). A destacar l’actuació d’Alba Muñoz, la jove boia de 17 anys de l’equip que dirigeix Marian Díaz.

Han marcat pel CE Mediterrani: Paula Prats (3), Paula Crespi (3), Daniela Moreno (1), Alba Muñoz (1) i Clara Espar (1).

El partit de tornada, el 25 de febrer a Hongria.

Estadístiques de la Champions League

A L’Euro Cup femenina, el CN Terrassa no ha pogut fer bona l’avantatge que duia de 2 gols i ha perdut contra el Ferencvaros (14-9).

Les egarenques no accedeixen a semifinals de l’Euro Cup femenina de waterpolo.

Han marcat pel CN Terrassa: Pili Peña (3), Nina Ten (2), Fleurien Bosveld (2), Paula Camus (1) i Noelia Cuenda (1).