WATERPOLO MUNDIAL JUNIOR FEM. – A per la medalla de bronze

9 set. 2017 | Waterpolo

La selecciĆ³ de waterpolo junior femenĆ­, amb majoria de jugadores catalanes a les seves files i dirigides pel tĆØcnic del CN Terrassa Xavi PĆ©rez, ha perdut les semifinals contra RĆŗssia, 9-6 al Mundial junior de Volos 2017.

Aquesta derrota fa que les nostres juguin dissabte a les 17.30h el partit pel bronze d’aquest Mundial contra la selecciĆ³ d’Holanda.

En el partit de semis les ibĆØriques han signat una molt bona primera part amb avantatge al marcador per 4-3, perĆ² un contundent 2-6 en els segĆ¼ents minuts de joc ha girat el resultat fins a deixar el 6-9 final.

Dissabte a les 17.30h nova cita amb el waterpolo Mundial, partidĆ s a on estĆ  en joc la medalla de bronze entre Espanya i Holanda.