WATERPOLO – Nani Guiu, nou director tècnic de waterpolo de la FCN

16 maig 2018 | Waterpolo

Nani Guiu ha signat el contracte com a directori tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació pels propers 4 anys 2018 – 2022. Guiu substituirà en el càrrec a David Martin, director tècnic de waterpolo de la FCN durant les temporades 2016-2017 i 2017-2018 i que ha compaginat el càrrec de la Catalana amb el de seleccionador estatal. Guiu inicia doncs una nova etapa al capdavant del waterpolo de la Federació Catalana de Natació, un càrrec que segons les seves paraules “m’omple d’il·lusió i alhora de responsabilitat. La direcció tècnica de waterpolo de la FCN està estretament lligada als èxits del nostre waterpolo, per tant, la responsabilitat és molt gran. Em ve molt de gust i vull agrair a la FCN i especialment a Enric Bertrán, haver confiat en mi per aquest càrrec”.

En aquest sentit, el President de la FCN, Enric Bertrán, ha volgut agrair a David Martin, “la feina feta com a director tècnic de waterpolo” i li ha volgut reconèixer la seva gran “capacitat de treball i la seva preparació tècnica”. Pel què fa al nou fitxatge al capdavant de la direcció tècnica de waterpolo, Enric Bertrán ha volgut destacar que ” fa temps que estem en converses amb el Nani, és un actiu del waterpolo català i té un perfil professional que s’adequa perfectament a les necessitats de la Federació”. 

Pel què fa a l’equip tècnic que forma part de la direcció tècnica de waterpolo de la FCN, el President confirma que “estem molt contents amb tota la feina que s’ha fet i en els propers dies podrem concretar tot l’staff tècnic que acompanyarà al Nani en els propers 4 anys”. Nani Guiu, diu que aquests dies “m’estic situant per fer-me una composició de lloc, de moment tot el que he vist m’agrada, és tot molt assenyat i està tot molt ben organitzat. Crec que podem seguir fent molt bona feina”. En aquest sentit, el President entén que “Nani podrà aportar els seus coneixements al waterpolo català potenciant els centres i donant el màxim suport als clubs i al waterpolo de base de casa nostra”.

 

Nani Guiu té 54 anys i és Entrenador Superior de waterpolo per la RFEN. Ha estat entrenador de waterpolo des de l’any 1986 passant pel CN Sant Andreu, CN Calella i CN Sabadell (equip femení) a on ha aconseguit un palmarès increïble. 6 finals europees i 4 títols de campiones d’Europa i 3 títols de supercopa, 9 títols de lliga, 9 títols de copa i 8 títols de Supercopa, a més a més als anys 90 va ser tècnic assistent de la selecció juvenil masculina. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE