WATERPOLO PLAY-OFF DHF – L’Astralpool C.N. Sabadell aixeca la 15ena

12 maig 2017 | Waterpolo

L’Astralpool C.N. Sabadell és de nou el campió de lliga. Les noies de Nani Guiu han aixecat la quinzena copa de campiones, 7a consecutiva, en el segon partit de la final del play-off contra La Sirena C.N. Mataró. El partit ha acabat amb el resultat de 8 a 10.

L’encontre ha començat molt bé pels interessos del C.N Sabadell amb un parcial d’1 a 4 a favor. En el segon període les de La Sirena han apretat l’accelerador empatant el parcial 2 a 2, deixant el resultat final de 3 a 6. El tercer quart ha caigut de la banda de les del Vallès per 0 a 1, 3 a 7 en el marcador. Durant els últims 8 minuts el C.N Mataró ha augmentat la intensitat amb un parcial de 5 a 3 i, finalment el partit ha acabat amb un resultat de 8 a 10, que ha donat al C.N Sabadell el títol de la lliga 2016-2017.

Pel què fa als trofeus personals, Bea Ortiz ha estat escollida MVP, Judith Forca ha acabat com a màxima golejadora i Laura Ester ha rebut el premi a millor portera de la lliga, les tres jugadores també del C.N.Sabadell.