WATERPOLO – Quart lloc per la selecció a la Lliga Mundial

10 gen. 2021 | Waterpolo

La selecció estatal masculina s’ha quedat a les portes de classificar-se per la Superfinal de la Lliga Mundial de waterpolo. L’equip, format íntegrament per jugadors de clubs catalans, ha acabat en quarta posició de la fase europea després de perdre la final pel bronze contra Itàlia (9 – 8) en un enfrontament molt ajustat.

El torneig europeu va començar amb una victòria per la selecció al partit amistós contra Sèrbia, on van aconseguir desempatar un 8 a 8 a la fase de penals (17 – 18). La semifinal contra Grècia també va estar disputada fins l’últim minut, quan els hel·lens van sumar el punt de la victòria, sentenciant el partit amb un 12 a 11. La final pel bronze ha tancat el segon quart a favor de la selecció estatal, però els italians han premut l’accelerador a la segona meitat del partit imposant-se, una vegada més, per un gol de diferència.

La Lliga Mundial, disputada a Debrecen (Hongria) aquest cap de setmana, ha servit a la selecció com a entrenament i preparació per aquesta temporada, competint al costat dels millors equips de waterpolo del món.