WATERPOLO SPLIT 2022 – La selecció masculina perd les semis i jugarà pel bronze

8 set. 2022 | Waterpolo

La selecció masculina de waterpolo jugarà el dissabte 10 de setembre per la medalla de bronze al Campionat d’Europa d’Split. Avui els homes de Martin han perdut les semis contra Hongria per 10 a 8 en un partit duríssim a on la defensa d’Hongria ha estat la clau de la victòria dels magiars.

Ara els ibèrics s’hauran de recuperar d’aquesta derrota el més ràpid possible, perquè encara queda el partit del bronze. Una medalla importantíssima també. El partit de semis ha començat molt bé pels interessos dels de Martin amb un marcador al final del primer temps de 2-3. Al segon quart els hongaresos s’han centrat i han començat a posar en pràctica la seva defensa, un espectacular bosc de braços que bloquejaven l’accés a la porteria. Han aconseguit empatar el marcador a 5 i superar a la selecció estatal fins el 7-5. La tercera part ha servit perquè els ibèrics empatessin a 7 i arribar als últims minuts amb un empat no apte per a cardíacs. De l’empat a 7 al 8-7, 9-7 i 10-7. Molt difícil remuntar aquesta diferència a 3 minuts del final. Només Miguel de Toro ha pogut fer el 10-8 als últims 30 segons.

Ara els campions del món tornaran a jugar per una medalla, en aquest cas no podrà ser l’or, però serà pel bronze i lluitaran fins al final per poder estar de nou al podi europeu.