WATERPOLO SUPERFINAL – 14 catalanes a la superfinal de la World League

29 juny 2016 | Waterpolo

14 jugadores de clubs catalans, d’un total de 15, han estat convocades per Miki Oca per a participar del dia 7 al 12 de juny a la Superfinal de al World League. La finalíssima es juga a Shanghai i aquest any té un altíssim nivell, serà una magnífica competició per a provar l’equip de cara a la gran cita d’aquest estiu, els JJOO de Rio 2016. 

Els rivals de la selecció en aquesta Superfinal són: Dimarts 7 de juny a les 9.00 h (hora peninsular) Canadà; dimecres 8 de juny també a les 9.00 h (hora peninsular) contra Brasil i dijous 9 de juny a les 9.00 h (hora peninsular) contra USA. Després d’aquests primers 3 partits, tant el grup B, el d’Espanya, com el grup A: Australia, Italia, Xina i Rússia, jugaran els quarts de final el primer contra el quart i el segon contra el tercer. 

Jugadores de clubs catalans seleccionades: Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó del C.N.Mataró; Paula Leiton del C.N.Terrassa; Irene González i Bea Ortiz del CN Rubí; Anni Espar, Clara Espar, Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Mati Ortiz, Pili Peña i Elena Sánchez del C.N.Sabadell.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE