WATERPOLO – Victòria de l’Astralpool C.N. Sabadell a l’anada de quarts de l’Eurolliga

24 febr. 2018 | Waterpolo

L’Astralpool C.N. Sabadell s’ha imposat a La Sirena C.N. Mataró per 12 a 3 en el partit d’anada de quarts de final de l’Eurolliga de waterpolo. El partit s’ha celebrat a les piscines Carles Ibars de Can Llong, Sabadell.

Les locals han liderat el marcador des del primer quart, que ha començat amb un 3 a 2. Durant el segon i tercer quart, les vallesanes han agafat embranzida marcant 6 gols, mentre que les del maresme han mantingut el marcador sense anotar-ne cap (parcials: 5 – 0 i 1 – 0). L’últim quart ha començat amb el marcador 9 a 2 que ha desenllaçat amb un final 12 a 3 a favor de l’Astralpool C.N. Sabadell (parcial: 3 – 1).

El partit de tornada de quarts de la cita de clubs europea es celebrarà a les piscines del C.N. Mataró el dissabte 17 de març.