WATERPOLO – VICTÒRIA DEL ZODIAC CNAB i EMPAT DE L’ASTRALPOOL CN SABADELL A LA 2a JORNADA DE LA LEN CHAMPIONS LEAGUE

30 nov. 2022 | Waterpolo

Dimarts va ser el torn del Zodiac CNAB. Els mariners van sumar la segona victòria a la Champions. Van derrotar al Vouliagmeni grec (7-11) a la piscina del Pireu.

Després d’un primer quart anivellat, els homes d’Elvis Fatovic van marcar el ritme de joc i van prendre la iniciativa, amb un Felipe Perrone com a màxim golejador, amb tres dianes.

Pel CN Atlètic-Barceloneta també van marcar: Luke Pavillard (2), Unai Biel (2), Alex Bustos (2), Martin Famera (1) i Marc Larumbe (1).

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Josep Brascó, qui va ser seleccionador espanyol i grec, i entrenador del Vouliagmeni, club amb el que va guanyar la Recopa d’Europa.

Avui ha jugat l’Astralpool CN Sabadell a la Finetwork Aquàtics de Can Llong contra l’Spandau 04 Berlín. El partit s’ha resolt amb un empat (9-9).

El conjunt vallesà no ha començat bé, però ha pogut reduir diferències en els últims segons del primer quart, amb dos gols en superioritat de Fran Valera i de Bernat Sanahuja (2-4).

Un gol solitari de Sergi Cabanas al segon quart, ha permès arribar a la mitja part amb el resultat de 3-4.

Moltes alternatives en el tercer període, amb 2 gols de Fran Valera, han deixat tot obert en els últims vuit minuts (6-6).

Els alemanys s’han posat per davant i, mancant un minut, un gol d’Averka ha permès que els homes de Quim Colet sumessin el primer punt en aquesta competició.