WATERPOLO WP2018BCN – Presentada la campanya promocional DON’T STOP IT

25 abr. 2017 | Waterpolo

El Comitè Organitzador del Campionat d’Europa de waterpolo Barcelona 2018 ha presentat el seu projecte DON’T STOP IT a les instal·lacions del Barcelona OPEN Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó de tennis. 

El Preisdent del Comitè Organitzador i també de la RFEN, Fernando Carpena, juntament amb el President de la Federació Catalana de Natació i vicepresident de la RFEN i del Comitè Organitzador, Enric Bertrán, i el comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona i també vicepresident del Comitè Organitzador, David Escudé han presidit l’acte que s’ha fet a l’stand de l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, Dani López Pinedo i Laura Ester, ambdós porters de waterpolo, el primer del C.N.Atlètic Barceloneta i la segona del C.N.Sabadell, padrins de l’Europeu, també han assistit a l’acte. 

A més a més altres representants del waterpolo català també han assistit al llançament de la campanya com Maica García, Bea Ortiz (Astralpool CN Sabadell),  Alberto Munárriz, Roger Tahull (CN At. Barceloneta), Marta Bach, Clara Cambray o Alba Bonamusa (La Sirena CN Mataró).

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE