WATERPOLO – ZODIAC CN Atlètic-Barceloneta es manté amb opcions a F8

10 febr. 2022 | Waterpolo

Els mariners tenien aquesta tarda un partit que era com una final, de fet tots els que tindran ara a la fase classificatòria de la Champions League seran com una final, ja que necessiten estar entre els 4 primers per classificar-se per la FINAL 8.

L’empat i la derrota contra el Novi Beograd en les dues últimes jornades havien posat les coses difícils als de Fatovic per assolir les primeres places de grup. Però en aquesta novena jornada els mariners han passat per sobre del Radnicki serbi amb una facilitat espectacular. En els primers 8 minuts ja anaven 0-7 i per tant, el partit ja estava resolt, només quedava defensar bé i mantenir la victòria al marcador. I així ho han fet els catalans, a la segona part només han marcat un gol per zero del rival. Per tant 0-8 al marcador a la mitja part. En el tercer i quart període els serbis han intentat remuntar però el CNAB se sabia guanyador i ha sabut mantenir les distàncies fins al 3 a 9 definitiu. Aquesta victòria els dóna 14 punts i cinquens de la classificació, només a dos del quart i tercer que són el Ferencvaros i Olympiacos que en tenen 16 i que avui han perdut sengles partits.

La jornada 10 serà el 23 de febrer amb un partidàs a la piscina hongaresa del Ferencvaros, tot està obert i la classificació és possible.