Select Page

Gemma Mengual, Ona Carbonell i Erika VillaĆ©cija estaran als JJOO de Rio 2016. 3 catalanes del C.N.Sabadell competiran pel somni olĆ­mpic, en el cas de Mengual i Carbonell en el duet de nataciĆ³ sincronitzada i VillaĆ©cija ho farĆ  en els 10 km d’aigĆ¼es obertes. El duet de sincronitzada va aconseguir la classificaciĆ³ a principis d’any, en el preolĆ­mpic que es va celebrar al mateix recinte a on competiran aquest mes d’agost pel somni olĆ­mpic. VillaĆ©cija va haver d’esperar fins el mes de juny a on les aigĆ¼es de Setubal li van donar la plaƧa olĆ­mpica, convertint els JJOO Rio 2016 en els seus 4rts Jocs OlĆ­mpics. 

 

 

 

  

El duet olĆ­mpic catalĆ  es llanƧarĆ  a l’aigua de la piscina del Maria Lenk Aquatic Center el 14 d’agost a les 11h (16h aquĆ­) per executar la coreografia de duet lliure, el dia segĆ¼ent, 15 d’agost a la mateixa hora nedaran la coreografia de duet tĆØcnic i finalment el 16 d’agost a les 14h (19 h aquĆ­) serĆ  el moment de la final. La gran final de duet de nataciĆ³ sincronitzada a on les dues catalanes buscaran la medalla olĆ­mpica. Lluitaran amb duets com el de RĆŗssia, Xina, JapĆ³ i UcraĆÆna per aconseguir un metall olĆ­mpic, seria el tercer de totes dues. Gemma Mengual va aconseguir les primeres medalles olĆ­mpiques de la histĆ²ria de la sincro a casa nostra amb la plata en duet i tambĆ© en equip a PekĆ­n 2008 i Ona Carbonell tambĆ© es va penjar dues medalles als JJOO de Londres 2012, la plata en duet i el bronze en equip. DesprĆ©s de dos cicles olĆ­mpics, les dues nedadores, referents d’aquest esport a nivell mundial, es retrobaran per a competir de nou en el mĆ©s gran dels escenaris esportius. 

 

   

Per la seva banda, Erika VillaĆ©cija tindrĆ  la cita a les aigĆ¼es de Copacabana el dia 15 d’agost a les 9h (14h aquĆ­) en els 10 km d’aigĆ¼es obertes. Una prova de la qual ja n’Ć©s tota una especialista i estĆ  entre les 10 primeres del mĆ³n. En els Ćŗltims JJOO a Londres 2012 la catalana va nedar en piscina i en aigĆ¼es obertes, aconseguint una meritĆ²ria 8a plaƧa que li va valer un diploma olĆ­mpic i ser aixĆ­ una de les millors del mĆ³n en aquesta durĆ­ssima especialitat.