Junta Directiva

President

Ramon Bosch i Dalmau

Nedador d’aigües obertes del CN Granollers. Enginyer Industrial Superior en tècniques energètiques. Assessor empresarial en empreses relacionades amb el món de l’organització, processos i tecnologia. Professor a la UAB en el grau d’Empresa i Tecnologia. Membre de la Junta Directiva de la FCN des de l’any 2018 assumint les responsabilitats de tresorer i vicepresident econòmic, anteriorment havia format part de la comissió de natació de la FCN.

Vicepresident 1r Institucional

Pere Robert i Font
 
Waterpolista. Olímpic a Moscou, Los Angeles i Seül, sots-campió d’Europa amb el CN Montjuïc. Vicepresident de la RFEN i Team Leader de la selecció estatal de waterpolo des del 1990 i en els cinc darrers JJOO. Llicenciat en Ciències Empresarials a ESADE.
 

Vicepresidenta Social

Gemma Soy i Juanola
 
Llicenciada en ciències econòmiques. Vinculada de sempre al CN Olot. Primerament com a nedadora i actualment nedadora màster del mateix Club. Vocal de la seva junta des del 1986 hi ha exercit diversos càrrecs: de secretària, de responsable de la secció de natació i vicepresidenta econòmica fins al 2017. Des del 2017 n’és la presidenta.
A la FCN: membre de la junta des de l’any 2008. Ha format part del comitè de natació, delegada a la demarcació de Girona fins el 2016, i des del 2019 vicepresidenta social. Ha format part de la comissió de la prevenció per a l’assetjament sexual.
 

Vicepresident Esportiu

Alex Amorós i Roca
 
Waterpolista al CN Catalunya entre el 1983 i el 1991. Secretari i Vicepresident de la Junta Directiva del CN Catalunya des de l’any 1994 fins al 2005. Soci Fundador del CN RadikalSwim. Vocal a la Junta Directiva de la Secció de Natació del CN Sabadell. Diplomat en Ciències Empresarials per la UB i Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària per la UB. Feina actual Director Relació Institucions BBVA.
 

Vicepresident Econòmic

Josep Maria Abarca Platas
 
Waterpolista al CN Catalunya i al CN Sant Andreu. Olímpic a Atlanta 1996. Vicepresident de la Junta Directiva del CN Catalunya des del 2016. Diplomat en Ciències Empresarials per la UB i Màster en Finances i Banca de la UPF-BSM. A Caixabank des del 2001.
 

Vicepresidenta de Desenvolupament Corporatiu

Ascensió Maillo i Lara
 
Diplomada en Ciències Empresarials i graduada en Administració i Direcció d’Empreses. Professional de la industria farmacèutica, durant més de 30 anys desenvolupant tasques de direcció a l’àrea de Supply Chain i ara Alliance Manager en el departament de Desenvolupament de Negoci.
 

Tresorer

Oscar Hernández Quintilla
 
 
Nedador Màster del CE Marnatón. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB i EDIEF ESADE. Fundador i Director General d’empreses del sector tecnològic.
 
 

Secretari

Carlos Campo i Estaún
 
Vinculat a la natació des de fa més de 20 anys. Llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), ha desenvolupat la seva trajectòria professional al sector bancari al vessant comercial i posteriorment de banca privada. Actualment col·laboració en un despatx d’assessorament financer.
 

Vocal Presidenta Comitè de Natació

Raquel Ventura i Vázquez
 
Nascuda a Barcelona l´any 1974. Lligada al Club Esportiu Mediterrani com a nedadora i com a Directiva de la secció de Natació en diferents etapes del Club. Des de 2017 membre del Comitè de Natació de la Federació Catalana de Natació. Llicenciada en Filologia Anglesa i Francesa i Grau Superior en Comerç Internacional. Professionalment vinculada a la Indústria Farmacèutica.
 

Vocal President Comitè d’Aigües Obertes

Sergi Roure Cuspinera
 

Nedador de primer nivell internacional essent olímpic a Barcelona ’92 i amb el rècord estatal dels 400 m lliures entre moltes de les seves fites destacades. Especialista en l’actualitat en les competicions d’aigües obertes, tant com a nedador com a organitzador.  Professionalment vinculat a l’Institut Català de la Salut en l’àrea d’administració i patrimoni, especialitzat en la direcció i coordinació d’equips per a redissenyar i millorar processos administratius en l’àmbit de l’Administració Pública.

 

Vocal President Comitè de Waterpolo

Sergi Borrell i Sánchez
 
Nedador i waterpolista en el C.N. Sant Andreu. Ha estat àrbitre nacional i internacional de waterpolo, participant en dos Jocs Olímpics i diversos campionats del Món i d’Europa. Va ser vocal de waterpolo del Comitè Català d’Àrbitres 2004-2008 i membre de l’Assemblea de la RFEN 2008-2012. Vinculat al món assegurador, ha estat tècnic en subscripció de riscos industrials. Membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Natació i president del Comitè de Waterpolo des de 2018.
 

Vocal President Comitè de Natació Artística

Damià Palmer i Comas
 
Ex-nedador de natació amb aletes, membre de l’equip nacional 07/08. Jutge de Natació Artística des de 2014 com a membre del Comitè Català d’Àrbitres. Jutge del Comité Nacional de Árbitros des del 2021 i Assessor Tècnic del Grup d’Innovació de FINA des de 2019, encarregat de l’elaboració del reglament programat per la temporada 2022/2023. Desenvolupador de l’eina STATS, un sistema d’avaluacions arbitrals per natació artística, present en competicions nacionals i internacionals. De formació Enginyer Químic (2013) i Enginyer Industrial (2014), i actualment professor de la Universitat Ramon Llull en l’àmbit dels mètodes numèrics, la programació i l’enginyeria ambiental.
 

Vocal Presidenta Comitè de Salts

Íngrid Fontantals i Muñoz
 
Saltadora internacional, membre de la Junta Directiva del CN Barcelona. Jutge internacional, membre de l’Àrea Salts de la RFEN. Directora de competició de Salts al Mundial Barcelona 2013. Diplomada en Logopèdia. Professora a l’UAB al màster de Logopèdia.
 

Vocal Presidenta Comitè de Màsters

Sabina Martínez i León
 
Nedadora al CN Tàrraco durant més de 10 anys. Enginyera de Telecomunicacions i gerent de projectes d’IT a l’empresa asseguradora Zurich. Nedadora màster i d’aigües obertes des del 2009. Medallista internacional màster a Kazan 2015, Rijeka 2016 i Budapest 2017. A Gwangju 2019 Campiona del Món Màster en 3km d’AAOO.
 

Vocal Presidenta Comitè d’Àrbitres

Anna Garcia i Ribas
 
Presidenta del Comitè d’Àrbitres de la FCN des del 2021, Vocal de Natació CA des del 2015, així com a delegada Territorial des del 2001. És Llicenciada en Psicologia de les Organitzacions per la UAB, Postgrau en Desenvolupament d’Equips Directius per IESE, Coach certificada per CTI i ICF, Coach executiva, personal i esportiva. Entrenadora Superior de Natació per ENE (RFEN) des del 1995. Exnedadora i entrenadora de natació.
Àrbitre Internacional d’Aigües Obertes FINA (2017), Àrbitre Nacional de Natació RFEN (2010), pertany al comitè d’àrbitres de la FCN des del 1989 com a àrbitre de natació i auxiliar de waterpolo.
 

Delegada Territorial Barcelona

Lídia Flaqué i Centellas
 
Nedadora internacional i waterpolista, ha treballat a l’Institut Barcelona Esports fins la seva jubilació. Actualment és nedadora màster d’aigües obertes. Va ser responsable del waterpolo català durant 10 anys i secretària general de la FCN els darrers 4 anys.
 

Delegat Territorial Tarragona

Jordi Cervera i Martínez
 
Nedador d’aigües obertes. Com a esportista ha assolit grans reptes, creuament del Canal de la Mànega, de l’estret de Gibraltar. Els seus reptes li van merèixer rebre la medalla d’or del mèrit esportiu de la ciutat de Reus, menció honorífica municipal i millor esportista de la província de Tarragona. Ha estat director d’una oficina bancària a més de ser regidor a l’Ajuntament de Reus.
 

Delegat Territorial Girona

Albert Comas i Trayter
 
Esportista amateur en atletisme i Triatló. Diplomat en Estudis Empresarials i Llicenciat en Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cap d’administració i financer de l’empresa constructora Agustí y Masoliver, S.A. des de l’any 1991 fins a l’actualitat. Vinculat al Club Natació Banyoles com a esportista. L’any 2008 entra a formar part de la Junta Directiva del club, primer com a tresorer i després com a vicepresident. Del 2016 al febrer de 2022 ocupant el càrrec de presiden
 

Delegat Territorial Lleida

Joan Manuel Seguí i Bru de Sala
 
Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC de Lleida. Sempre vinculat en l’entorn aquàtic, actualment porta la Direcció tècnica de la Secció de Natació al Club INEF on ha desenvolupat diverses tasques; ha estat tècnic, coordinador, director esportiu i en l’actualitat Director/Gerent de tota l’entitat. Des del 2012 ha format part de la Comissió de Treball de la Delegació de Lleida col·laborant, juntament amb tots els Clubs de la província, en la organització de la natació Lleidatana. A més ha format part del Comitè de Natació des del 2017 i també del Comitè Màster de la FCN des del 2018.
 
 

Vocal

Montse Gomáriz i González – Repr. Cat. Central
 
Es l’única dona espanyola que té un premi Fair Play de la UNESCO per una gesta humana dins el món de l’esport. Ha estat sempre vinculada al món de la natació i en l’actualitat és la presidenta del C.N. Manresa en el que també competeix amb l’equip absolut i màster. Llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses i en Recursos Humans per la Universitat de Miami. Actualment és la Gerent de l’empresa FORMIN S.A.
 
 

Vocal

Jordi Blasco i Gómez – Representant Baix Llobregat
 
Nedador i waterpolista de l’AESE, CE Mediterrani, CN L’Hospitalet i CN Vallirana. Actualment Vicepresident del CN Sant Feliu. Entrenador de waterpolo. Professionalment és responsable de l’Àrea Manager d’empresa de la indústria farmacèutica.
 
 

Vocal

Eduard Escandell i Díaz – Representant Vallès
 
Format al CN Caldes, nedador i waterpolista, del CN Granollers, club que ha presidit fins el març de 2023. MBA en direcció i administració d’empreses, vinculat al món de la consultoria d’empreses en l’àmbit organitzatiu i fiscal.
 
 

Vocal

Daniel López Pinedo – Presi. Com. Ajut Esportista
 
Jugador de waterpolo internacional, ha jugat al CE Mediterrani, CN Sant Andreu i CN Atlètic-Barceloneta. Com a jugador de club ha obtingut 12 Ligas Nacionales, 10 Copas del Rey, 10 Supercopas de España, 1 Champions League i 1 Supercopa d’Europa. Amb la selecció ha estat sotscampió del Món a Roma’09 i Gwangju’19, sotscampió d’Europa a Barcelona’18 i Budapest’20 i 3 vegades Diploma Olímpic (Londres’12, Rio de Janeiro’16 i Tokio’20). És diplomat per la UOC en Ciències Empresarials i té un post grau per la UOC en Gestió de RRHH. Actualment treballa com a Responsable del departament de Persones i Valors del CN Atlètic-Barceloneta. És membre de la Comissió Delegada de la RFEN.
 
 

Vocal

Gemma Pous i Cid – Representant Terres Ebre
 
 
Vinculada al CN Tortosa com a nedadora i actualment com a vocal de la junta. Forma part del Comitè Català d’Àrbitres en l’especialitat de natació des de 2013 i de natació artística des de 2018. I entrenadora de natació. Professionalment graduada en arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona el 2019 i exercint en un despatx d’urbanisme i arquitectura.
 
 

Vocal

Francesc Fontdevila i Chavarria – President Comissió Història, Rècords i Estadístiques
 
 

Entrenador superior de natació, jutge de natació i jutge auxiliar de waterpolo. Al CN Sabadell ha estat monitor de natació, tècnic de l’escola de natació, tècnic adjunt en diferents categories i secretari tècnic de les seccions de natació i waterpolo. Està llicenciat en Ciències Biològiques per la UAB i Màster de Biologia Humana també per la UAB. Ha format part dels programes de recerca de la UAB a les Unitats d’Ecologia i d’Antropologia. Autor de varis articles del llibre del Centenari del CN Sabadell i col·laborador del llibre del Centenari de la RFEN.