Select Page

 El teatre La Farandula de Sabadell va ser ahir a la nit l’escenari escollit pel C.N.Sabadell per a celebrar l’acte central del seu centenari. El Club català va organitzar una vetllada de record del què han estat 100 anys d’història. El President Miquel Torres va estar acompanyat dels més alts càrrecs de les institucions catalanes, com el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, a més del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, el President de la RFEN Fernando Carpena i l’alcade de Sabadell, Juli Fernández. 

 

 

A més a més, el club també va convidar als seus grans noms, a esportistes que han estat olímpics i que ja formen part del club centenari com Santi Esteva o Mari Paz Corominas, d’altres com Nina Zhivanevskaya o Lourdes Becerra y les últimes generacions d’olímpics també hi van ser presents com Ona Carbonell, Jenny Pareja, Maica García, Mati Ortiz, Laura Ester…, el tècnic de la RFEN, Fred Vergnoux, qui va ser entrenador del club, també hi va ser present. Evidentment el C.N.Sabadell va viure tota la celebració del centenari amb la seva present figura de Paulus Wildeboer, qui va ser entrenador de natació del club. 

 

El club centenari s’afegeix així al llistat de clubs catalans que ja tenen 100 anys com el C.N.Barcelona, el C.N.Atlètic Barceloneta i ara també el C.N.Sabadell.

 

FELICITATS!!