WATERPOLO – Presència catalana a la competició europea de clubs

3 oct. 2016 | Waterpolo

Comença la nova temporada de waterpolo al més alt nivell amb presència catalana. Un any més el C.N.Atlètic Barceloneta jugarà la Champions i per aquesta nova temporada el C.N.Terrassa estarà a la LEN Cup. 

 

El conjunt mariner, entrenat per Chus Martin i amb la nova incorporació a la banqueta de Mario Garcia com a assistent, jugarà en el grup B juntament amb el Jug Dubrovnik de Croàcia, el Pro Recco d’Itàlia i el VK Partizan serbi. A aquests equips se li hauran d’afegir dos rivals més que sortiran de la fase prèvia. El grup A el formen Olympiakos de Grècia, Szolnoki hongarès, Spandau de Berlin i Olympic de Nice. 

 

Pel què fa a la LEN Cup els catalans del C.N.Terrassa, entrenats per Dídac Cobacho, jugaran en el Grup D contra el Kinef Kirishi rus, el Posillipo italià i el Postdam alemany. En el grup A estan el Mladost (CRO), Montpellier (FRA), Pays d’Aix (FRA) y Sthurm 2002 de Rússia . En el grup B jugaran: FTC d’Hongria, Bayer Uerdin d’Alemanya, OVK POSK de Croàcia i en el grup C estan enquadrats Napoli d’Itàlia, Primorac de Montenegro, Zuglo d’Hongria i SK Hornets d’Eslovaquia. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE