WATERPOLO COPA CATALUNYA – El C.N.Atlètic Barceloneta guanya la 9a

3 oct. 2016 | Waterpolo

El C.N.Atlètic Barceloneta ha aixecat avui la 9a Copa Catalunya de la seva història al C.N.Montjuic, seu de la competició. El club mariner ha guanyat 14 a 7 al C.N.Sabadell en una final inèdita en aquesta primera competició de la temporada i la màxima categoria catalana.

La final ha estat un partit relativament senzill pels homes de Chus Martín, amb un primer parcial de 3 a 1 han deixat bastant clara la seva superioritat. Però el C.N.Sabadell, actual campió de Copa (temporada passada en format Final 6), no ha volgut posar les coses fàcils i ha fet un parcial de 3-3 per arribar a la mitja part amb un resultat de 6-4. El tercer quart ha estat determinant amb un resultat de 5 a 1 pels de Barcelona i per tant un marcador de 11 a 5 que deixava l’encontre sentenciat. Els últims 8 minuts els de Chava Gómez han intentat escurçar distàncies, però ja no ha estat possible, 3-2 de parcial i 14 a 7 resultat final. La Copa Catalunya ha anat a parar a les mans, per novena vegada, del C.N.Atlètic Barceloneta.

2014: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) – C.N.Sant Andreu

2016 (temporada 2015-2016): C.N.Sabadell (campió) – C.E.Mediterrani (plata) – Quadis CN Mataró (bronze) – FINAL 6

2016 (temporada 2016-2017): C.N.Atlètic Barceloneta (campió) – C.N.Sabadell