WATERPOLO – 25 anys després les Piscines Picornell han tornat a ser l’escenari del waterpolo

28 juny 2017 | Waterpolo

Les grades a rebentar, tot a punt per a què les dues seleccions, Espanya i Itàlia, comencessin el partit de commemoració dels 25 anys dels JJOO de Barcelona 92. Abans però, Eugeni Asencio, l’àrbitre que va fer el jurament olímpic, ha fet la sacada d’honor i l’speaker de les Picornell durant els JJOO de Barcelona 92 ha agafat el micro per a fer el què fa 25 anys va narrar, la final olímpica. 

A la mitja part les Piscines Picornell han viscut un homenatge històric als protagonistes d’aquella final olímpica. Uns jugadors de waterpolo que després de 3 pròrrogues agòniques van perdre el partit contra Itàlia i es van haver de penjar la medalla de plata. Una plata històrica i amarga, una plata que va ser el preludi de l’or olímpic 4 anys després a Atlanta 96. Avui a les Picornell estaven molts d’aquells protagonites: Miki Oca, Marco Antonio González, Ruben Michavila, Sergi Pedrerol, Jordi Sans, Josep Picó i Dani Ballart a més del segon entrenador de llavors, Rafa Aguilar i del delegat Pere Robert. Però no han estat sols, Alessandro Campagna i Amedeo Pomilio, seleccionador i segon entrenador actuals de l’equip italià, ors olímpics a Barcelona 92 i el tècnic de llavors el croat Ratko Rudic, també han volgut compartir l’homenatge i la commemoració dels 25 anys d’aquella mítica final. 

 

 

El partit entre les dues seleccions ha estat un bon espectacle esportiu, d’un altíssim nivell a on els de casa s’han acabat imposant 7-6. Els homes de David Martín han demostrat que en el proper Campionat del Món de Budapest, aquest mes de juliol, lluitaran per estar a dalt de tot. La victòria els ha fet mereixedors del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. 

espanya ticb wp

 

 

 

Imatge de les grades de les piscines Picornell, GRÀCIES A TOTES I TOTS PER HAVER VINGUT!

picornell grada wp

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE