WATERPOLO – stm CN Mataró campiones de Copa

11 febr. 2022 | Waterpolo

L’stm CN Mataró ha alçat la Copa per segona vegada a la seva història, després de guanyar la gran final contra l’Astralpool CN Sabadell per 4 a 7. Les del Vallès han lluitat per revalidar el títol de Copa per 18a vegada en un partit d’altíssim nivell, on el marcador ha estat ajustadíssim fins l’última part. La final ha començat a favor de les de Mataró amb un primer parcial 1-2 que les vallesanes han aconseguit igualar a la segona part (parcial 0-1). Al tercer quart ambdós equips han anotat dos gols, començant l’últim quart amb un empat a 4, que ha acabat a favor de l’stm CN Mataró.

Les del Maresme s’emporten una Copa més a les seves vitrines, 6 anys després d’haver guanyat a les sabadellenques a la mateixa final.

Els partits de Copa DHF d’aquesta temporada s’han disputat de divendres a diumenge a la piscina del CN Terrassa, i els resultats han estat: