BUDAPEST 22 / WATERPOLO – La Selecció fora de les semis del Mundial

29 juny 2022 | Waterpolo

La selecció estatal de waterpolo femení ha perdut el partit clau del Mundial de Budapest, els quarts de final. Aquest encontre és el que dóna accés a les medalles, perdre’l t’envia a jugar per les posicions del 5-8. I és en aquesta situació a on ara mateix es troben les noies de Miki Oca després de perdre per 13-8 els quarts de final contra USA. 

 

Un partit dificilíssim amb un rival que no t’has de trobar mai abans de les semifinals. USA porta 3 títols consecutius de campiona olímpica i ha aixecat la copa de campiona del món també de forma consecutiva el 2017 i el 2019. Per tant porta guanyant 3 grans finals consecutives contra la selecció espanyola. Tot un mal auguri de cara a aquest partit de quarts. Les americanes estan un pas per davant de tots els equips i per tant trobar l’equip de Krikorian abans de les semis és molt perillós. Tan, que avui, les noies de la selecció de waterpolo s’han acomiadat de les medalles. Les subcampiones olímpiques i subcampiones del món, ara jugaran per la cinquena plaça. L’esport és així i les competicions sovint són massa capritxoses i passa que empatar, perdre o guanyar un partit de grup, com en el cas d’Espanya amb l’empat a 10 contra Grècia, et posa segona de grup, per comptes de primera i has de jugar els quarts contra USA.

L’encontre d’avui ha mostrat una selecció ibèrica que no s’ha rendit mai, que ha lluitat totes les pilotes i que mai ha perdut la il·lusió. Però l’encert a porteria de les americanes i la seva capacitat defensiva amb una portera impressionant com Ashleig Johnson, han fet un tercer parcial de 5-3 i un ultim de 2-0 que han tenyit el 3-3 i 3-2 del principi.

El proper partit serà dijous 30 juny a les 14.30h contra França.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE