AAOO- CN Barcelona campió Espanya i Catalunya

21 juny 2021 | AAOO – Gran Fons

Gran cap de setmana d’aigües obertes a l’Estany de Banyoles. El CN Banyoles ha estat un any més l’organitzador de la gran competició d’aigües obertes que es fa a tot el territori. Però aquest any ha estat més important per ser la primera gran competició d’aquesta especialitat post-covid, pels grans noms que hi han participat i perquè un club català ha quedat campió d’Espanya.

El CN Barcelona diumenge va pujar al capdamunt del podi amb el títol de campions d’Espanya ja que van guanyar totes les classificacions. Laura Rodríguez, Pol Gil i Joshua Brown han estat clars protagonistes del club català pujant a diversos podis tant de Catalunya com d’Espanya. El CN Mataró també va pujar al podi de clubs a nivell estatal aconseguint el bronze. 

Per altra banda la competició dels 10k va tenir protagonistes internacionals de gran volada. Les campiones olímpiques i mundials Sharon van Rowendaal (NED) i Ana Marcela Cunha (BRA) van fer una gran cursa, quedant la holandesa or, la brasilera plata i l’alemanya Sarah Kohler bronze. A la prova masculina dels 10k l’alemany i campió del món Florian Wellbrock va guanyar, la plata va ser per Alberto Martínez i el bronze per l’alemany Rob Muffels.

 

Tots els resultats aquí

Campionat Espanya OPEN

Campionat Catalunya

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE