AAOO – LA 7a ONCOSWIM SUMA 74.000€ CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

29 maig 2023 | AAOO – Gran Fons

La setena edició de l’ONCOSWIM, la travessia solidària de natació en aigües obertes organitzada per Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona, ha aconseguit recaptar 74.090 euros, que es destinaran a la investigació (51.863€) i per ajudar a sostenir els serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i familiars que porta a terme l’Oncolliga (22.227€).

Un centenar de nedadors i nedadores repartits en 24 equips s’han sumat enguany a aquest exigent repte esportiu, que consisteix a nedar 30 km en aigües obertes, de l’Estartit a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. A més, 160 persones han participat en la versió més popular d’aquesta iniciativa, la Milla Solidària, nedant des de la platja de Llafranc fins a la de Port Bo (1,6 km).

L’ONCOSWIM està compromès des de la primera edició, l’any 2016, amb la investigació del càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afecta sobretot dones joves i que representa el 20% de tots els càncers de mama diagnosticats.

Més informació

 

Fotos: Adrià Colomer

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE