ARTÍSTICA – CN Kallípolis campió d’Espanya junior

7 abr. 2019 | Nat. Artística

El CN Kallípolis s’ha proclamat guanyador del Campionat d’Espanya d’Hivern de la categoria junior en el recompte final per clubs. Les barcelonines s’han emportat un total de 14 medalles (10 juniors i 4 absolutes), el CN Granollers n’ha aconseguit 4 (7 de la competició junior i 1 de l’absoluta), el CN Les Franqueses 2 en categoria sènior i el CN Sabadell ha acabat amb una medalla també absoluta. 

Dins la competició junior, Iris Tió del CN Kallípolis ha pujat a l’esglaó més alt del podi en solo tècnic i lliure, i Mireia Hernández del CN Granollers ha fet bronze. En duet tècnic i lliure, Tió i Camps s’han situat primeres i Hernández, Calvo i Gras (reserva) segones. Tant en la prova d’equip tècnic com en la de combo de la categoria junior el podi ha estat format pel CN Granollers en primera posició i el CN Kallípolis en segona. A la prova d’equip lliure, en canvi, el CN Kallípolis ha estat or i el CN Granollers plata.

A les proves sènior, Paula Ramírez del CN Kallípolis ha guanyat la medalla d’or en solo tècnic i lliure, i Berta Ferreras, també del CN Kallípolis, i Emma Garcia, del CN Sabadell, han acabat segona i tercera en lliure. En duet les guanyadores han estat Ramírez i Berta Ferreras del CN Kallípolis i les segones classificades Mariona Busquets i Lia Ferrera del CN Granollers. El CN Les Franqueses ha guanyat l’or en duet mixte tècnic, amb la particiàció de Txell Mas i Pau Ribes, i en duet mixte lliure, amb Èlia Calvo i Rafael Díaz. Per acabar, en la prova de rutina highlight, el CN Granollers ha acabat en primera posició.

El Campionat s’ha celebrat de divendres 5 a diumenge 7 a la piscina municipal Parquesol de Valladolid.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE