ARTÍSTICA – Plaça olímpica per l’equip espanyol

11 juny 2021 | Nat. Artística

L’equip espanyol s’ha classificat aquesta tarda pels Jocs Olímpics de Tokio 2021, després de consolidar la segona plaça al Preolímpic de Barcelona. Sumant la puntuació de la rutina d’equip tècnic, nedada ahir, i la lliure, disputada avui, els tres primers països classificats i, per tant, els que s’emporten el bitllet olímpic són Itàlia (184.0249 punts), Espanya (182.8506 punts) i Grècia (175.9990 punts).

La selecció estatal va presentar ahir la coreografia tècnica, on barregen el flamenc amb música japonesa i fan servir el llenguatge de signes per fer arribar a tothom el seu missatge des de la piscina, i avui ha nedat la rutina lliure titulada “Evolució de les espècies de Charles Darwin”, on les nedadores han fet una autèntica demostració de creativitat i energia.

 

Preolímpic Barcelona 2021

 

A la prova de solo lliure, la nedadora catalana Mireia Hernández ha aconseguit la tercera plaça, darrere de la solista canadenca Jacqueline Simoneau que ha estat primera i l’estatunidenca Anita Alvarez que ha acabat segona. En solo lliure masculí el nedador del centre de tecnificació català Dennis González, s’ha penjat la medalla de plata darrere de l’italià Giorgio Minisini.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE