BUDAPEST 22 / WATERPOLO – A LA FINAL

2 jul. 2022 | Waterpolo

Ho han tornat a fer, la 4a final en 5 anys per la selecciĆ³ masculina de waterpolo! El Mundial de Budapest 22 serĆ  una repeticiĆ³ de la final de Gwangju 2019 entre les seleccions d’Espanya i d’ItĆ lia i serĆ  un partidĆ s espectacular que es jugarĆ  diumenge 3 de juliol a les 20.00h.

Els de David MartĆ­n han arribat a aquesta final desprĆ©s de guanyar a semis a CroĆ cia en un partit molt solvent a on la porteria dels ibĆØrics ha tingut un protagonista absolut, Unai Aguirre. Els ibĆØrics han marcat el comĆ s del joc en un primer parcial de 3-3 i desprĆ©s en un segon de 2-0, que deixava el marcador en 5-3 a la meitat del partit. En el tercer quart s’ha mantingut la diferĆØncia de 2 gols amb el 7-5 final i un parcial de 2-2 i finalment, en el Ćŗltims 8 minuts ha estat quan la selecciĆ³ ha pogut marcar la diferĆØncia i deixar el marcador final en un 10-5 meravellĆ³s que els ha classificat per una nova final del Mundial.

El rival per aquesta final serĆ  ItĆ lia, tot un clĆ ssic del waterpolo i una d’aquestes finals que creen llegenda. Contra el italians ja hi han jugat en aquest Mundial, va ser el partit de grup del 25 de juny, quan els ibĆØrics van guanyar 12 a 14 als transalpins. L’Ćŗltima final dels dos equips va ser al Mundial de Gwangju 2019 i llavors van ser els italians qui es van endur la copa de campions.