COMUNICAT IMPORTANT – CANVIS EN EL FORMAT DE COMPETICIÓ

1 des. 2022 | Natació

Us informem que per motius tècnics deguts a problemes amb el fons mòbil de la piscina, malgrat l’esforç del Club fins a últim moment per resoldre el problema tècnic, la 1a Fase del Campionat de Catalunya Infantil – Júnior, que s’ha de celebrar aquest cap de setmana a la Piscina Nova de l’Escullera del CN Barcelona, es realitzarà en format de piscina de 25m.

Totes les adaptacions necessàries en el format de competició per a preservar el bon funcionament i classificació dels esportistes, estan publicades en les instruccions tècniques de la competició.

Conjuntament amb el CN Barcelona també us informem que donades les noves condicions en la distribució i espais de piscina pel nou format de la competició, la venda d’entrades al públic assistent ha estat suspesa. Tota la informació corresponent a la devolució de les entrades adquirides, us heu d’adreçar al CN Barcelona. Així doncs, l’entrada serà lliure.

Us demanem la vostra comprensió per tot el greuge esportiu ocasionat per aquest fet sobrevingut que ens afecta a totes i tots, especialment als esportistes.

 

Tota la informació de la Fase I

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE