Coneix els nostres Clubs

27 juny 2023 | Coneix els nostres Clubs

Club Natació Tàrraco

El Club Natació Tàrraco es va fundar el 23 d’octubre de l’any 1963. En un primer moment la seu estava a la part alta de la ciutat, prop de les muralles romanes, però les dificultats per a practicar la natació a la ciutat de Tarragona, van encoratjar a un grup de tarragonins, encapçalat per Rafael Nadal i Company, a adquirir la finca de Cal Tomaca i treballar de valent per a construir una piscina.

Les obres es van iniciar el 13 de gener de 1964, i l’1 d’agost del mateix any s’inaugurava la piscina descoberta de 25 metres i sis carrers.

L’any 1966 el Club Natació Tàrraco va obtenir la Medalla al Mèrit Esportiu de la Federació Catalana de Natació. El 2014, la FCN el va nomenar Millor Club de Catalunya.

El Club Natació Tàrraco ha donat a Tarragona excel·lents esportistes, que han participat en Jocs Olímpics, Campionats del Món i Campionats d’Europa, aconseguint rècords de Catalunya i d’Espanya absoluts i en les diferents categories.

Amb 60 anys d’història, el Club Natació Tàrraco ha ensenyat a nedar a més de 25.000 tarragonins i tarragonines, i ha portat  l’esperit esportiu tarragoní arreu del món.

Compartir:

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE