Dennis González i Mireia Hernández tanquen L’European Aquatics amb una medalla d’or en duet mixt tècnic🥇

18 juny 2024 | Nat. Artística

 

Estem increïblement orgullosos dels nostres esportistes catalans per les seves impressionants actuacions al European Aquatics a Belgrad. L’equip de Rutina Tècnica va obrir camí amb una medalla d’or espectacular, i Dennis González ha brillat amb tres ors en les categories de Solo Tècnic, Duet Mixt Lliure amb Emma Garcia, i Duet Mixt Tècnic amb Mireia Hernández on han brillat tots tres aconseguint ser campions d’Europa.

Volem aprofitar aquest comunicat per expressar la nostra profunda disconformitat i rebuig envers els atacs homòfobs dirigits a Dennis González a través de les xarxes socials. Tot l’equip ha demostrat una excel·lència i perseverança extraordinàries. La dedicació i el talent dels nostres esportistes no només han elevat el nivell de la competició, sinó que també han inspirat a molts altres atletes.

La Federació Catalana de Natació condemna fermament qualsevol forma de discriminació i es manté compromesa en la defensa dels valors d’inclusió, respecte i igualtat en l’esport.

Gràcies a tots per donar suport als nostres esportistes i des de la FCN volem donar-los de nou l’enhorabona a tots ells pels resultats obtinguts en aquesta gran competició europea d’alt nivell.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE