Emoció al Campionat d’Espanya: Nedadors Catalans als JJOO París 2024

25 juny 2024 | Natació

Aquesta passada setmana s’ha celebrat un emocionant Campionat d’Espanya de Natació Absolut, un esdeveniment decisiu que ha servit per conèixer els nedadors catalans que formaran part de la delegació olímpica als Jocs Olímpics de París 2024. La Federació Catalana de Natació ha anunciat amb satisfacció que compta amb un nombre  d’esportistes representant els clubs catalans a les pròximes olimpíades, destacant així el gran talent i compromís dels nostres atletes.

En l’àmbit femení, les nedadores catalanes que han aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics són Paula Juste, Ainhoa Campabadal, Africa Zamorano i Emma Carrasco, quatre noms que han demostrat un excel·lent nivell competitiu i que portaran l’orgull de Catalunya a París.

En la categoria masculina, els nedadors Ferran Julià Tous, Carles Coll, Mario Molla, Sergio De Celis, Arbidel González i Cèsar Castro seran els encarregats de defensar els colors catalans a les piscines olímpiques, demostrant la seva capacitat i dedicació en aquest esport tan exigent.

La Federació Catalana de Natació vol donar l’enhorabona a tots els nedadors catalans que han format part d’aquest campionat i que han competit al màxim nivell en el món de la natació nacional. Els resultats obtinguts són una clara mostra de l’esforç, la dedicació i el treball constant que aquests atletes han demostrat durant tota la temporada.

Moltes felicitats a tots els nedadors i moltíssima sort en la seva participació als Jocs Olímpics de París 2024. El camí fins a aquest moment ha estat ple de reptes, però també d’incomptables èxits que, sens dubte, serviran com a motivació per als pròxims objectius esportius.

 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE