QUATRE MEDALLES D’OR HAN ACONSEGUIT ELS NOSTRES ESPORTISTES A L’EUROPEAN AQUATICS 2024

14 juny 2024 | Nat. Artística

Estem increïblement orgullosos dels nostres esportistes catalans per les seves impressionants actuacions al European Aquatics a Belgrad. L’equip de Rutina Tècnica va obrir camí amb una medalla d’or espectacular, i Dennis González ha aconseguit tres ors en les categories de Solo Tècnic, Duet Mixt Lliure junt amb les també guanyadores l’Emma Garcia i Mireia Hernández en Duet Mixt Lliure i Duet Mixt tècnic respectivament.

Volem aprofitar aquest comunicat per expressar la nostra profunda disconformitat i rebuig envers els atacs homòfobs dirigits a Dennis González a través de les xarxes socials. Tot l’equip ha demostrat una excel·lència i perseverança extraordinàries. La dedicació i el talent dels nostres esportistes no només han elevat el nivell de la competició, sinó que també han inspirat a molts altres atletes.

La Federació Catalana de Natació condemna fermament qualsevol forma de discriminació i es manté compromesa en la defensa dels valors d’inclusió, respecte i igualtat en l’esport.

Gràcies a tots per donar suport als nostres esportistes i des de la FCN volem donar-los de nou l’enhorabona pels resultats obtinguts en aquesta gran competició europea d’alt nivell.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE