FEDERACIO – Enric Bertrán, centenari i nous reptes

20 març 2018 | Federació

Enric Bertrán ha estat reelegit President de la Federació Catalana de Natació per una legislatura de 4 anys 2018 – 2022. La legislatura del centenari de la FCN (1921 – 2021) i la tercera vegada que Enric Bertrán ocupa el càrrec, culminant 14 anys com a President.

Avui, 20 de març de 2018, Enric Bertrán ha celebrat la seva presa de possessió del càrrec a les oficines de la UFEC i ha presentat a tots els membres de la nova Junta Directiva a on hi ha canvis en àrees estratègiques i a les vicepresidències: Pere Robert, Oriol Rusca, Jaume Roca, Susana Closa i Ramon Bosch són els vicepresidents i vicepresidenta de FCN, essent Lídia Flaqué la nova Secretaria de la Junta Executiva. En aquest sentit, Susana Closa assumirà una nova vicepresidència, la d’expansió i promoció corporativa. Pel què fa als nous noms de les àrees esportives Jordi Lorca, serà el nou Vocal President de Natació, Sergi Borrell de waterpolo, Núria Ayala de natació artística, Íngrid Fontanals de salts i Serg Aznar dels masters. 

En aquest sentit i durant l’acte institucional de presa de possessió, Enric Bertrán també ha desgranat les claus del seu programa per aquesta nova legislatura a on destaquen noves iniciatives com la implementació d’una nova figura anomenada Defensor de l’esportista, la creació de la vicepresidència d’expansió i promoció, crear nous programes de detecció de talent i el ferm compromís de seguir promovent l’organització de competicions estatals i internacionals en tot el territori català. Destaca en aquest àmbit els 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018 que ja és una realitat, el Campionat del Món celebrat el 2013 i altres competicions internacionals que estan en cartera i que en breu es començaran a confirmar. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE