FEDERACIÓ – Ha mort Jaume Roca, membre de la nostra Junta Directiva

4 gen. 2022 | Federació

Moments molt tristos els que estem vivint a la Federació Catalana de Natació, ja que avui hem conegut la mort del nostre company i amic, Jaume Roca i Ferrer a l’edat de 74 anys. En Jaume Roca era membre de la Junta DIrectiva de la Federació Catalana de Natació des de l’any 2004, va ser vicepresident i en aquests moments era el delegat territorial de Barcelona. Jaume Roca a més també va ser President del CE Mediterrani.

Nedador i waterpolista del CE Mediterrani i vinculat tota la vida al club barceloní del barri de sants. Abans de ser President del club va ser directiu de les seccions esportives i membre de la seva junta directiva fins que a finals del 2008 va ser-ne el President. Va estar 6 anys en el càrrec. A la FCN ha estat president de la comissió de waterpolo i vicepresident social abans de ser delegat territorial de Barcelona, càrrec que tenia actualment. En Jaume era un persona molt estimada, amable, simpàtica i propera, amb un tarannà encantador a més de ser un gran coneixedor dels nostres esports. 

 

Des de la FCN volem expressar el nostre més profund condol als seus fills, família i amics i a totes aquelles persones que el coneixien i al món del nostres esports aquàtics.

 

Et trobarem a faltar

 

Descansa en Pau, amic

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE