FEDERACIÓ – Nit històrica per la natació catalana

18 maig 2017 | Federació

Gran nit la que va viure ahir la gran família de la natació catalana al Teatre Principal de Sabadell. La Federació Catalana de Natació va celebrar la XVI DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA acompanyat de més de 300 persones entre clubs, esportistes, tècnics i institucions.

El moment àlgid de la nit va ser quan Mireia Belmonte i Fred Vergnoux van pujar a l’escenari per rebre el guardó de la FCN. Mireia Belmonte va rebre la màxima distinció de la Federació amb l’Escut d’or- reconeixement extraordinari per la medalla d’or olímpica. I és que Belmonte és la primera nedadora catalana de la història que es penja un or olímpic. Amb ella el seu tècnic també va ser reconegut per la Federació, a qui va agrair el guardó.

El Conseller Raül Romeva tampoc es va voler perdre la gala anual de la natació catalana. Romeva, nedador i gran amant d’aquest esport, va fer un discurs emotiu i directe a on va agrair a la gran família de la natació catalana la gran tasca que està fent.

El waterpolo femení català va ser un altre dels protagonistes de la nit amb el CN Sabadell i el CN Mataró com a protagonistes indiscutibles del 2016 amb la 4a Eurolliga i la 1a Len Trophy, respectivament. Jèssica Vall, Judit Ignacio, Albert Escrits, la sincro i les aigües obertes també van tenir el seu protagonisme, així com personalitats del món aquàtic com Manuel Ferron i Tensi Graupera, escuts d’or de la FCN. 

El CN Sabadell va rebre el guardó a Millor Club de Catalunya i la placa pel seu centenari, a més de lliurar el guardó, juntament amb la FCN, a l’Alcalde de Sabadell en reconeixement a la tasca del consistori en pro de la natació de casa nostra.

 

FELICITATS A TOTES I TOTS!

 

Les fotos de la XVI DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE