FEDERACIÓ – JA ESTÀ DISPONIBLE LA NOVA APP DE LA FCN

2 nov. 2023 | Federació

Tal i com vam avançar en l’última Assemblea de la FCN, ja està disponible la nova aplicació mòbil (App) natació.cat, en versió Android i IOS.

Aquesta aplicació permetrà a tots els federats interactuar amb la FCN (llicències, tràmits, trajectòria esportiva, estadístiques, calendaris personalitzats, …).

En la versió actual només està disponible la funcionalitat de tramitació de llicència esportiva d’aquells esportistes ja donats d’alta a Leverade en la temporada 2022-23 o anteriors, en la modalitat de pagament via Club. La resta de funcionalitats s’aniran afegint en les pròximes temporades.

Si heu rebut un e-mail, primer accepteu invitació i tot seguit descarregueu l’App.

Per a aquells casos que no disposem d’adreça de correu electrònic o aquesta fos incorrecte, us demanem la vostra col·laboració per actualitzar a Leverade aquesta dada, imprescindible per al bon funcionament de l’App.

Per a totes aquelles llicències 2023-24 ja tramitades a través dels formularis disponibles a la pàgina web de la FCN, no s’ha de tornar a fer la tramitació a través de l’App.

Aquests són els enllaços a les stores de Google i Apple per a descarregar les aplicacions. També podeu obtenir l’App cercant per natacio.cat en aquestes stores.

Android

IOS

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE