FEDERACIÓ – Ovació, felicitacions i paraules d’agraïment a l’última Assemblea d’Enric Bertrán

27 febr. 2022 | Federació

El President de la FCN, Enric Bertrán ha celebrat l’última assemblea sota la seva presidència, i és que tal i com marquen els estatuts de la FCN les presidències poden ser màxim de 3 legislatures i Bertrán ja les ha esgotat. L’actual President de la FCN ha estat 14 anys en el càrrec i 11 com a vicepresident. Després de 25 anys posa fi a la seva trajectòria a la FCN. Al final de la sessió l’Assemblea dempeus ha ovacionat al President agraint aquests 14 anys al capdavant de la FCN afrontant les dues grans crisis, l’econòmica del 2009 i la pandèmia del 2020. Tot i així, la natació catalana i la ciutat de Barcelona s’han convertit en una referència aquàtica internacional essent la seu de grandíssimes competicions com el Mundial del 2013, l’Europeu de waterpolo del 2018, les finals 6 i 8 de waterpolo, les World Series i el Pre-olímpic de natació artística i com no Enric Bertrán ha estat el President del Centenari de la FCN. 

Ara la FCN amb aquesta Assemblea ha convocat eleccions a la presidència i membres a la Junta Directiva. El procés doncs ha començat i si no hi ha més que una candidatura es proclamaria el nou President de l’entitat el 22 de març. 

 

L’Assemblea General Extraordinària s’ha celebrat a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta i ha transcorregut amb tota normalitat. Després s’ha celebrat un acte extraordinari de guardons a on el President ha volgut donar personalment els Escuts d’or a persones tan destacades que han excel·lit en el nostre entorn per la seva feina i el seu compromís amb la natació catalana com Paco Carmona, 27 anys president de la UE HORTA i la persona que ha transformat el club amb una referència esportiva de la ciutat. Maria José Bilbao un referent amb majúscules en el món de la natació artística, essent jutgessa internacional i membre de la FINA. Julián Garcia, president del CNAB durant 24 anys i una persona que ha sabut apostar per l’esport de competició i convertir les seves instal·lacions en un dels millors equipaments de la ciutat de Barcelona. Jaume Monzó a títol pòstum pel llegat inqüestionable que ha deixat en el món de la natació tant com un dels esportistes referents com per la seva tasca com arquitecte i membre de la Junta Directiva de la FCN. Lolo Ibern, una referència mundial del waterpolo, ex-jugador, seleccionador, olímpic, polític i fins i tot ex- Secretari General de l’Esport i finalment Pere Robert, vicepresident durant aquests 14 anys, un home de waterpolo que ha estat en 11 JJOO, segurament una de les poques persones amb més experiència en l’àmbit local, estatal i internacional de l’esport, és vicepresident també de la RFEN. 

enric i pere

 

La FCN també ha volgut donar uns guardons extraordinaris per destacar la feina de certes persones tant en l’àmbit de l’esport com en l’àmbit del Centenari de la FCN. En aquest sentit dos membres de la Junta Directiva com Carles Mas i Josep Ribera han estat guardonats per la seva gran tasca tant a les terres de Lleida com a la Catalunya Central, respectivament. El tècnic de waterpolo femení Jordi Valls que porta com a tècnic a la FCN des de l’any 2004 i ha sumat 13 medalles internacionals, 2 olímpiques, 7 mundials i 4 europees. Qui també va rebre un guardó extraordinari a títol pòstum va ser Jaume Roca, membre de la Junta Directiva de la FCN i ex-president del CE Mediterrani. Silvia Casajús, membre de la Junta Directiva de la FCN en els últims 10 anys i Presidenta del Comitè de Natació durant 6 anys també ha estat guardonada. Pel què fa al Centenari de la FCN, el directiu Pepe Ruiz-Orland va rebre un guardó per la seva tasca al capdavant de la comissió del Centenari, Josep Ruiz gerent de la FCN també va recollir el premi en nom de tots els treballadors de la casa i ASTRALPOOL també va ser guardonat pel seu suport igual que GAUDIUM SPORTS, l’agència que ha desenvolupat la campanya del CENTENARI a les xxss i responsable de la gran gala del 4 de novembre. Gerard Figueres també va rebre un guardó en reconeixement a la seva feina com a Secretari General de l’Esport. 

familia roCA

 

La FCN també va rebre la PLACA OLÍMPICA de la mà del Preisidente del Comité Olímpico Español, Alejandro Blanco i una placa commemorativa del nou President de la LEN, Antonio Silva. Els clubs catalans també van rebre una distinció com a millors clubs de l’any 2021 en els quals el CN Sabadell va ser el millor club de Catalunya. I també es van repartir les plaques aniversari a on es va destacar els 100 anys de la fundació del GEIEG i els 100 anys de la fundació del Comitè Català d’Àrbitres, amb la seva presidenta Anna Garcia, la primera dona en 100 anys.

coe i fcn

 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE