FEDERACIÓ – Una DIADA de la Natació Catalana amb ple absolut d’estrelles

21 maig 2019 | Federació

Un any més la Federació Catalana de Natació ha celebrat la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA amb un ple absolut d’estrelles. I és que un any més les i els esportistes catalans han estat els protagonistes de la gala gràcies als seus èxits internacionals del 2018. 

Ahir el CAIXAFORUM va brillar amb noms com Gemma Mengual i Erika Villaécija que juntament amb Ramon Geli van rebre els escuts d’or de la FCN, la màxima distinció de l’entitat. Per altra banda, tant el waterpolo junior i juvenil que aquest estiu es va penjar medalles en totes les competicions, fins les noies i el noi de sincro amb els europeus juniors i absoluts, com Jèssica Vall i el waterpolo masculí i femení que es va penjar medalla a Barcelona 2018, van ser tots a la gala anual de la Federació convertint-la un any més amb un èxit rotund. 

A més a més, un gran nombre de clubs catalans també van estar guardonats, i entre ells, un any més el CN Sabadell que va rebre el reconeixement de Millor Club de Catalunya 2018. 

A tots i totes els premiats, moltes felicitats i a totes i tots els que ens vau acompanyar, GRÀCIES! L’any que ve ens tornarem a trobar. 

FOTOGRAFIES DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE