FORMACIÓ – EN MARXA EL CONGRÉS DE TÈCNICS DE NATACIÓ

16 set. 2022 | Escola de Tècnics, Natació

El President de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, ha obert el Congrés de Tècnics de Natació a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. En primer lloc, Bosch ha agraït l’hospitalitat del Club i la participació de tots els assistents i, en segon lloc, ha manifestat el compromís de la Junta Directiva en seguir consensuant les línies de treball.

Anna Garcia, Presidenta del Comitè Català d’Àrbitres i Vocal de Natació, ha informat dels canvis de reglament FINA que hi haurà a partir del mes de gener.

Per la seva banda, Luís Rodríguez ha exposat les línies estratègiques de la Direcció Tècnica de la FCN i les principals modificacions de reglament i calendari respecte a la temporada passada.

A continuació s’han presentat dues ponències:

La primera, a càrrec d’Alfredo Irurtia, Director i Professor Catedràtic de l’INEFC, que ha parlat sobre la “Planificació de l’entrenament a llarg termini sota criteris de l’edat biològica”.

I la segona, impartida per Ben Titley, Entrenador responsable de la RFEN al CAR de Sant Cugat, explicant les “Claus de l’èxit a la natació de l’Alt nivell”.

2 dies intensos de Congrés amb ponents de rellevància nacional i internacional.

 

CONSULTA EL PROGRAMA

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE