Formació i Suport a l’Esportista – EADA BUSINESS SCHOOL

La Federació Catalana de Natació i EADA Business School, han signat un acord de col·laboració que pretén ajudar a esportistes d’alt rendiment, mitjançant la formació, en el seu trànsit cap a la vida professional.

Amb aquest acord l’escola es compromet a oferir els següents descomptes tenint en consideració el nivell esportiu de l’esportista:

  • Quatre (4) beques anuals a esportistes que hagin participat en uns JJOO. L’import de la beca serà del 50% de descompte en qualsevol programa de formació.
  • Deu (10) beques anuals a esportistes d’alt rendiment que compleixin amb el requisit d’estar en actiu i/o en transició post-carrera esportiva recentment. Es considerarà esportista d’alt nivell totes i tots aquells que tinguin la consideració d’ “Esportistes Alt Nivell Català” en els últims dos anys. L’import de la beca serà del 25% de descompte en qualsevol programa que realitzin.
  • 10% de descompte per a esportistes amb llicència vigent per la Federació Catalana de Natació.

De la mateixa manera, les dues institucions acorden involucrar-se en l’elaboració d’informes i estudis d’interès conjunt per vincular el món de l’empresa i de l’esport.

Podràs obtenir mes informació dels cursos clickant aquí

Si esteu interessats en qualsevol curs de l’oferta formativa d’EADA o voleu rebre informació més detallada, sis plau, contacteu directament amb Miquel Rosselló Alvarez mrosello@eada.edu