Guillem Pujol queda amb 16ª posició a la prova de 10KM i 17ª posició en disciplina d’aigües obertes a L’European Aquatics a Belgrade

14 juny 2024 | AAOO – Gran Fons

L’atleta Guillem Pujol al European Aquatics Championships a Belgrad, va finalitzar les proves aconseguint 16a posició en la prova de 10 km d’aigües obertes amb un temps de 1:42:12,7 i en 17ª posició  amb un temps de 55:16:5 en la prova de 5 km.. Malgrat la ferotge competència, Guillem ha destacat pel seu talent i dedicació inquebrantable.

Des dels primers cops de braça fins a la línia de meta, Guillem ha demostrat una determinació admirable i un compromís total amb el seu esport. El seu rendiment en aquest campionat internacional és testimoni del seu constant esforç i dels sacrificis realitzats per arribar a aquest nivell.

La participació exitosa de Guillem Pujol en aquest campionat europeu no només reflecteix el seu progrés i desenvolupament com a esportista, sinó que també serveix d’inspiració per a tots aquells que segueixen la seva trajectòria. La seva perseverança és un exemple a seguir per a joves nedadors i entusiastes de l’esport.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE