El Club Natació Olot celebra la inauguració de la segona fase de reforma i ampliació en el seu 70 Aniversari

2 jul. 2024 | Federació

El passat divendres, 28 de juny de 2024, el Club Natació Olot va celebrar la inauguració de la segona fase de reforma i ampliació de les seves instal·lacions, coincidint amb el 70 aniversari del club. Aquest esdeveniment va marcar un pas important en el procés de modernització que el club ha emprès en els darrers anys.

La nova sala social del Club va ser l’escenari de la celebració, que va comptar amb una nodrida assistència de socis, esportistes i autoritats. Entre les personalitats presents es trobaven el Sr. Ramon Bosch, la presidenta del CN Olot Gemma Soy, el president de la Diputació de Girona Miquel Noguer, l’alcalde d’Olot Josep Berga i el president honorari de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. Tots ells van destacar la importància de les noves instal·lacions per al futur del club i per a la comunitat esportiva de la Garrotxa.

Durant l’acte, es va posar de manifest el compromís del Club Natació Olot amb la qualitat i el progrés. La reforma, que va començar amb una primera fase el 2018, ha permès renovar completament els espais més antics, alguns amb més de cinquanta anys d’història. Aquesta segona fase ha suposat la incorporació d’infraestructures modernes i eficients, dissenyades per satisfer les necessitats dels socis i fomentar la pràctica esportiva en les millors condicions.

Va ser un plaer compartir aquest moment amb tots els assistents i veure de primera mà les millores que convertiran el CN Olot en un referent esportiu a la Garrotxa i més enllà.

Enhorabona al Club Natació Olot per aquest gran èxit!

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE