Èxits Espectaculars a l’Europeu Júnior de Natació Artística

3 jul. 2024 | Nat. Artística

🏆 Moltes felicitats als nostres esportistes per els resultats obtinguts en el campionat d’Europa Júnior! 🏆

El passat campionat d’Europa Júnior celebrat a Malta ha estat un esdeveniment de gran èxit per a les nostres joves esportistes, que han tornat amb un impressionant nombre de medalles.

En primer lloc, volem felicitar a la Carla Lorenzo del CN Granollers, la Isabel Shuang del CN Mataró, la Paula Marcipar del CN Kallípolis i la Xènia de la Fuente del CN Sabadell per la seva brillant actuació proclamant-se CAMPIONES D’EUROPA!

🥇 Isabel Shuang s’ha coronat com a campiona d’Europa en el solo lliure i subcampiona d’Europa en solo tècnic. Aquest triomf és també un reconeixement a la dedicació i l’esforç de la seva entrenadora, Alba Cabello, a qui volem donar una menció especial.

🥉 En Jordi Caceres del CN Granollers ha aconseguit el tercer lloc a Europa en el solo lliure, a més de tancar aquest campionat europeu amb un doble bronze en un duet mixte tècnic i repetir medalla en el solo tècnic.

Aquestes joves promeses han demostrat que la natació artística catalana està en plena forma, portant-nos moments de gran emoció i orgull.

Felicitats a totes i tots pels vostres triomfs!

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE