NATACIÓ – 16 esportistes catalans i/o de clubs catalans a l’Europeu de Roma

10 ag. 2022 | Natació

Les piscines del Foro Italico a Roma acolliran de nou una grandíssima competició. Serà de l’11 al 21 d’agost amb el Campionat d’Europa de natació, natació artística, aigües obertes, salts i high diving. El gran esdeveniment del 2022, sino hagués estat per l’aparició per sorpresa en el calendari internacional del Mundial de Budapest, després que al 2021 Fukuoka renunciés al Mundial que li tocava. 

 

En aquest sentit, però la natació catalana estarà ben representada amb esportistes en totes les disciplines menys en els salts de gran alçada. Així la natació que comença demà, 11 d’agost, hi haurà 12 nedadors i nedadores catalans i/o que pertanyen a clubs catalans com: Mireia Belmonte, Ainhoa Campabadal, Lidón Muñoz, Julia Pujadas, Jessica Vall, Àfrica Zamorano i Joanllu Pons tots ells del CN Sant Andreu; Carles Coll, Sergio de Celis, Diego Mira del CN Sabadell; Alberto Lozano del CE Mediterrani i Mario Molla del CN Terrassa. 

En natació artística només participaran els catalans del duet mixt, Emma Garcia del CN Sabadell i Pau Ribes del CN Les Franqueses. El duet nedarà les finals del lliure el 13 agost i la final del tècnic el 15 d’agost. 

Pel què fa els salts el català Max Liñán del CN Barcelona estarà a Roma a les proves de salts sincronitzats de 3m tan en la categoria mixte com en la masculina, el 17 i el 21 d’agost, respectivament. 

En Aigües Obertes el represetant català serà Guillem Pujol del CN Mataró que nedarà les prove sde 5k el 18 agost i les de 10k el 19 d’agost. 

 

TOTA LA INFORMACIÓ I RESULTAS EN EL SEGÜENTS LINKS

WEB ROMA 2022

RESULTATS ROMA 2022

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE