NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU – Tres medalles i el podi una mica més a prop

21 jul. 2019 | Nat. Artística

Acaba la natació artística als Mundials de Natació de Gwangju 2019 amb un gran paper de la selecció estatal que, formada per 9 nedadores catalanes, ha aconseguit pujar 3 vegades al podi i escurçar distàncies amb els equips rivals respecte les darreres competicions.

Sumant aquestes 3 medalles en solo tècnic, solo lliure i rutina highlight, Ona Carbonell s’ha erigit com la nedadora amb més medalles mundials a nivell internacional; un total de 23 medalles que només han superat els nedadors estatunidencs Michael Phelps (28) i Ryan Lochte (27).

 

Ona Carbonell

 

L’equip, cada vegada més consolidat, va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi mundial en la prova highlight amb una gran demostració d’acrobàcies i energia a ritme del tema Thunderstorm d’ACDC. Després de 6 anys, la selecció es penjava una medalla per equips, amb la participació de les catalanes Ona Carbonell, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez, Txell Mas i Abril Conesa. La rutina va obtenir una puntuació de 91.1333, situant-se a només 6 dècimes per darrere d’Itàlia i a 3 punts d’Ucraïna. En equip lliure i tècnic, la selecció també va aconseguir escurçar les distàncies amb el conjunt italià, situant-se entre les 2 i les 8 dècimes de distància i assolint la sisena plaça.

En duet lliure, les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez van aconseguir la cinquena posició i en duet tècnic Paula Ramírez i Sara Saldaña van acabar sisenes, mentre que a les proves de duet mixte tècnic i lliure, la parella formada per Pau Ribes i Emma Garcia va acabar en cinquè lloc.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE