NATACIÓ – CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN DE NATACIÓ a TERRASSA

15 gen. 2019 | Natació

Els dies 17, 18, 19 i 20 de gener el C.N.Terrassa acollirà una nova edició del Campionat de Catalunya Absolut OPEN de Natació que també és una de les proves del Circuit Català de Trofeus de Natació XX Gran Premi Diputació de Barcelona – Trofeu Ciutat de Terrassa Memorial Jaume Cardellach. Una competició estrella que com cada any servirà per iniciar la temporada de piscina llarga. A més a més, aquest any s’ha inclòs en el nou circuit de natació de la RFEN, el I Gran Prix OPEN Natación, i el diumenge a la tarda, per tancar la competició, es farà el Campionat de Catalunya de Fons INDOOR amb proves de 2000 i 3000 metres.

El C.N.Terrassa serà la seu del Campionat de Catalunya Absolut OPEN de Natació – Trofeu Ciutat de Terrassa. Un campionat que servirà per estrenar la temporada de piscina llarga i per tant testejar l’estat de forma dels nedadors i nedadores participants. Un total de 556 esportistes de 66 clubs tan catalans com d’arreu participaran en aquesta primera competició de piscina llarga. L’objectiu de tots ells serà provar l’estat de forma de cara a la primera gran cita de la temporada, el Campionat d’Espanya OPEN del 6 al 10 d’abril a on s’hauran de fer les mínimes pel Campionat del Món de Gwangju (Corea) del 12 al 28 de juliol.

En aquesta competició estan inscrits tots els nedadors i nedadores catalans internacionals, a més a més de la presència destacada de la nedadora Hannah Miley, internacional per Gran Bretanya i Escòcia i medallista mundial i europea.

L’OPEN català tindrà aquest any una novetat destacada i és que les finals es nedaran al matí. La Federació Catalana de Natació ha fet aquest nou format d’eliminatòries a la tarda i finals al matí per benefici dels esportistes, ja que a nivell internacional, cada cop és més important fer una gran actuació a les sessions classificatòries matinals que són les que permeten classificar-se per les semifinals i finals de cada prova.

El Campionat de Catalunya és també XXIX Trofeu Ciutat de Terrassa i XXII Trofeu Memorial Jaume Cardellach, per tant està inclòs en el Circuit Català de Trofeus de Natació. Per aquest motiu, hi haurà premis en metàl·lic pels guanyadors de cada prova (100 €) i pels guanyadors de la Taula FINA (350 €) tant en categoria masculina com femenina.

Així mateix, el Club Natació Terrassa atorgarà el XXII Trofeu Memorial Jaume Cardellach al guanyador dels 200 m estils en categoria masculina i femenina valorat en 200 €.

 

Tota la informació a:

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN DE NATACIÓ – CCTN TROFEU CIUTAT DE TERRASSA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FONS INDOOR

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE