NATACIÓ – CATALUNYA campiona del Campionat Espanya Autonomies

19 febr. 2018 | Natació

La selecció catalana de natació infantil i junior ha guanyat el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques. De nou tant la selecció infantil com la júnior han aixecat el trofeu de campions. Un any més, Catalunya ha defensat el seu gran nivell i el treball que s’està portant a terme des dels clubs, amb la implicació de tècniques i tècnics, nedadores i nedadors. Un treball que s’ha vist reflectit aquest cap de setmana on ha liderat totes les classificacions del campionat.

Pel què fa a la selecció catalana infantil, Catalunya va aconseguir una puntuació de 660, per darrera seu Madrid amb 604 i tercer Andalusia amb 499 punts. En el cas dels juniors la selecció catalana va vèncer la classificació per 700 punts, per darrera també Madrid amb 593 punts i Andalusia de nou tercera amb 537 punts. Aquestes dues classificacions van fer que en el còmput general la selecció catalana guanyés de nou el campionat amb un total del 1360 punts, Madrid 1197,5 i Andalusia 1036,5.

Des de la Federació Catalana de Natació volem felicitar de nou a les dues seleccions vencedores del Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, a les nedadores i nedadors, als tècnics de les seleccions i als clubs catalans que dia rere dia treballen amb la nostra natació. Gràcies a totes i tots i FELICITATS

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE