NATACIÓ CCTN – Presentada la 20a edició del CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS DE NATACIÓ – GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

22 oct. 2018 | Natació

El Palau Güell ha estat l’escenari per la presentació de la nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació – Gran Premi Diputació de Barcelona que aquest any celebra el 20è aniversari. Durant la presentació s’han lliurat els premis als nedadors i clubs campions de l’edició passada a més de presentar la nova temporada que comença aquest dissabte amb el Trofeu Alejandro López al CN Sant Andreu. 

 

Els campions d’aquesta temporada han estat Antonio Arroyo i Lidón Muñoz del CE Mediterrani el primer i del CN Sant Andreu la segona. Els segons classificats han estat Àfrica Zamorano del CN Sant Andreu i Guillem Pujol del CN Mataró i els tercers han estat Roger Coma del CN Mataró i Bea Gómez del CN Sabadell. 

 

Per la seva banda, el CCTN de la temporada passada, igual que aquesta nova que comença, els trofeus Sant Jordi del CE Mediterrani i el Trofeu Ciutat de L’Hospitalet van ser la Copa Catalana de clubs que va donar una classificació final amb el CN Sant Andreu com a campió, el CN Sabadell segon, tercer el CN Barcelona, quart el CN Mataró, cinquè el CN Terrassa, sisè el CE Mediterrani, setè el CN Calella i per últim el vuitè classifcat el CN Sant Feliu. Tots els premis, tant els individuals com els de club, han tingut una dotació econòmica. 

 

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CCTN clickant aquí 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE