NATACIÓ CIRCUIT DE TROFEUS – Torna el circuit amb la seva 4a etapa al C.N.Sabadell

2 març 2017 | Natació

El Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona torna a les piscines catalanes i aquest cop és el torn del C.N.Sabadell. El club català acollirà durant dissabte i diumenge dos dies de competició a on els nedadors i nedadores catalans tindran de nou l’ocasió de competir i de provar-se de cara a les grans competicions com l’Open de Primavera de la RFEN que es farà el mes d’abril a Pontevedra i a on s’hauran de fer les mínimes pel Campionat del Món Budapest 2017. 

Actualment els líders del Circuit Català de Trofeus de Natació són dos nedadors del C.N.Sant Andreu, Arnau Rovira i Jèssica Vall. En aquest sentit, Vall no podrà defensar el títol de líder, ja que estarà a Marsella competint en el 6è Meeting Open Mediterranée de Marsella amb d’altres nedadors catalans com Àfrica Zamorano, Antonio Arroyo o Albert Escrits. 

La competició de Sabadell se celebrarà en 4 sessions, dissabte matí a les 9.00 h i diumenge al matí a les 9.30 h. Les sessions de la tarda seran els dos dies a les 16.30 h.

 

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS DE NATACIÓ – TROFEU CN SABADELL 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE