NATACIÓ – CN Sant Andreu seu del Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro López

14 febr. 2021 | Natació

Aquest cap de setmana la natació absoluta catalana s’ha reunit a la piscina Pere Serrat per nedar al Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro López. En aquesta competició els nedadors i nedadores del CN Sant Andreu de més rellevància internacional hi han participat com Jèssica Vall o Àfrica Zamorano, noms com Marina Garcia del CN Sabadell o Miguel Duran del CN Terrassa també han estat a la Pere Serrat amb tot el gruix de la natació catalana, que a poc a poc torna a prendre el pols a la competició. Portugal ha estat un dels països que ha participat, tan com a selecció i també com a clubs, per altra banda clubs d’arreu de l’Estat també han nedat aquest cap de setmana a Sant Andreu. 

Els campions per taula FINA de la competició han estat dos nedadors de la selecció de Portuga, Victoria Kaminskaya (200 m braça 2.27.21 ) i Miguel Durate Nascimiento (100 m lliures 49.71)

 

El CN Sant Andreu ha acollit una competició amb una molt bona organització, respectant totes les mesures de protecció per a la Covid-19 i complint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries. Aquesta competició està inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

 

GRAN PRIX INTERNACIONAL – TROFEU ALEJANDOR LÓPEZ. CN SANT ANDREU

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE